Coaching

Loop jij wel eens tegen belemmeringen aan, zijn er dingen die je anders of beter zou willen doen?

Wil je samen onderzoeken waar de uitdaging zit?

Neem vrijblijvend contact op met mij!

Is coaching wat voor jou?

Als coach begeleid ik mensen die meer hun eigen koers willen varen. Mensen die opzoek zijn naar hun persoonlijke krachten en deze willen inzetten. Wil je zaken aanpakken met minder stress, bepaalde vaardigheden op je werk verbeteren of wil je onderzoeken hoe het komt dat de dingen niet zo lopen zoals je zou willen? Voor iedereen die opzoek is naar meer balans, zelfvertrouwen, of verbeteren van communicatie in welke relatie dan ook?

Kenmerken van coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. De cliënt leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de gecoachte, de individuele doelen worden vooraf aan het traject bepaald. Kenmerkend van een coachingstraject is dat de coach door de cliënt wordt uitgezocht. De coach is degene die begeleidt en monitort en de cliënt wordt ‘gecoacht’. De cliënt bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

“Never stop growing, the journey of a thousand miles begins with a single step”

Mijn aanpak

Ik ben een betrokken coach met oog voor zorgvuldigheid en ik heb een doelgerichte en analytische manier van werken. In onze gesprekken gaan we samen op zoek naar de belemmeringen, waar je valkuilen zitten en wat je krachten zijn en hoe deze meer in te zetten.

Tarieven

Intakegesprek
Een intakegesprek duurt ongeveer 45 minuten en hier zitten geen kosten aan verbonden.

Coaching gesprek
Een coaching gesprek duurt meestal 75 minuten en de kosten hiervoor zijn € 88,- per gesprek.

Meeste mensen hebben ongeveer 5 gesprekken nodig om tot het gewenste resultaat te komen en hiervoor bied ik een pakket aan van 10% korting.

Maak een afspraak met mij

Bellen: +31 6 13519188

Ceintuurbaan 5, 8022AW Zwolle

Locatie

Ceintuurbaan 5, 8022AW Zwolle
Op locatie via Coachhuis
Skype

Gratis intake

Mediation of coaching wat voor u? Vraag naar de mogelijkheden.

Online mediation & coaching mogelijk!
Vraag er naar