Over Care for Mediation & Coaching

Persoonlijke & Zakelijke begeleiding

U bent in goede handen

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy, geboren en getogen in Zwolle.  Ik woon samen met Menno en ik heb een hele lieve mooie dochter.

Na een carrière in de research vond ik het tijd worden om wat anders te gaan doen en meer met mensen te gaan werken.

Ik ben mij gaan specialiseren tot MfN register mediator en life coach. Ieder traject of het nu gaat om coaching of mediation is uniek. De persoon of personen aan tafel zijn iedere keer anders en dit vraagt ook dat ieder traject een eigen aanpak krijgt.

Naast een analytisch en een gestructureerde aanpak breng ik ook zorg mee in het gesprek. “Care for” betekent voor mij dat het mij uitmaakt wat je voelt en denkt, wie er tegenover mij zit en wat iemand bij mij brengt.

Zorgvuldig

Een professionele en rustige aanpak met oog voor detail en een goede, bondige en correcte verslaglegging van wat er besproken wordt.

Analytisch

Ik diep de problemen graag goed uit, behoud het overzicht en zie uitdaging in ingewikkelde problemen, die ik op een systematische manier benader.

Doelgericht

Ervoor zorgen dat op een efficiente manier richting een eindoplossing wordt gewerkt die voor beide partijen de beste uitkomst biedt.

Ons vak & Kernwaarden

Bij mediation probeert u samen met de andere partij tot een oplossing te komen onder begeleiding van een mediator. Het opstarten van het gesprek is vaak even moeilijk, maar eenmaal in gesprek onder goede begeleiding kan het vaak leiden tot goede en duurzame oplossingen en afspraken. Tijdens de mediation denken en werken beide partijen namelijk actief mee, waardoor het resultaat vaak beter past en werkt dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. Een paar begeleide gesprekken kan u de flinke prijs en bijbehorende lange tijd van een rechtsgang besparen.

Let wel: Mediation is vrijwillig, u kunt stoppen wanneer u dat wilt. Hoewel het vrijwillig is, is het niet vrijblijvend. Om de mediation te laten slagen zullen beide partijen zich moeten inzetten om het geschil te willen oplossen.

  • Zorgvuldig
  • Analytisch
  • Doelgericht
  • Oog voor u & anderen

Oog voor u en anderen

Met inlevingsvermogen werken aan een oplossing op maat die door beide partijen onderschreven wordt

N

Mediation

N

Coaching

 

Is mediation of coaching wat voor uw situatie?

Maak een afspraak met mij

Bellen: +31 6 13519188

Ceintuurbaan 5, 8022AW Zwolle

Locatie

Ceintuurbaan 5, 8022AW Zwolle
Op locatie via Coachhuis
Skype

Gratis intake

Mediation of coaching wat voor u? Vraag naar de mogelijkheden.

Online mediation & coaching mogelijk!
Vraag er naar